Проследете Го Говорот На Господинот Илија Блажевски против срамната одлуката на Уставниот суд за астрономското покачување на платите-Гевгелија

Претходно Кој е Бојан Стојевски – адвокатот!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ