Протестите на пензионерите создадоа движење!

Проследете го видеото и ќе видите почитувани граѓани каква е состојбата во Сојузот на здруженија на пензионерите и кои се проблемите на сиромашните, обесправените и манипулираните пензионери!


Претходно Дел од пензионерите револтирани бараат и тие плус 70 на нивните 8% покачени пензии!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ