Сиромаштијата се продлабочува, граѓаните стануваат посиромашни со секој изминат ден!

Ситомаштијата се продлабочува, граѓаните стануваат посиромашни со секој изминат ден и живеат помизерен живот, благодарение на триесет и две годишното владеење на политичките злосторнички криминални банди од редовите на криминалните партии на СДС-ДПНЕ, ДУИ и нивните полтронски криминални приврзоци!

Единствен спас за граѓаните и Македонија е да ги турнеме од власт злосторниците и никогаш повеќе да не им дозволиме да дојдат на власт!


Претходно Проследете го говорот на госпоѓа Светлана Стевановска од протестот во Кавадарци!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ