Катастрофална економска политика на ненародната Влада!

Катастрофалната економска политика на ненародната Владата ја уништува економијата и животите на граѓаните

Оваа ненародна Влада, како и предходните ненародни Влади, нема основно познавање од економијата и со незината катастрофална економска политика ги уништува фирмите, кои се движачка сила за развој на македонската економија и за жал, креира хаос во економијата и армија на сиромашни граѓани!

Не е ни чудо што масовно фирмите пропаѓаат, а работниците бегаат во странство!


Претходно Селмани за ТВ 24 Договор за устав има!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ