Селмани за ТВ 24 Договор за устав има!

Криминалните политички злосторнички банди и нивните криминални партии 32 години ја уништуваат Македонија и народот, продолжуваат немилосрдно да ги манипулираат граѓаните за свои лични интереси што подолго да останат на власт или дојдат на влас, со цел: ДА ВЛАДЕАТ, ДА СЕ ДОБЕРАТ ДО НАРОДНИОТ БУЏЕТ, РАСИПНИЧИ ДА ГО ТРОШАТ И КРАДАТ И ДА СЕ СПАСАТ ОД КРИВИЧЕН ПРОГОН!


Претходно Целосна поддршка за лицата со попреченост!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ