Сплотени 32 години во уништување на Македонија и нејзините граѓани!

Сега веќе и официјално во коалиција!

Почитувани граѓани, на наредните парламентарни избори редно е веќе да им кажеме ДОСТА Е!

Ние од ДЕМОКРАТИ, заедно со измачениот НАРОД, сме решени, да им ставиме крај на овие политички злосторнички криминални банди!

Претходно Дали неспособниот министерот за здравство Фатмир Меџити тотално забегал?

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ