Бизнисот ја обвини владата за иселувањето на младите!

Политичките мотивирани криминални вработувања во јавната администрација од страна на криминалните партии на СДС-ДПНЕ-ДУИ ги протеруваат младите од Македонија

За жал, се додека гореспоменатите злосторнички партии и нивните злосторнички криминални банди владеат со Македонија, младите масовно ќе бегаат од македонската држава!

ДЕМОКРАТИ го повикуваат народо да ни се придружи во борбата против овие злосторници криминални партии и нивните банди кои ги протеруваат младите од Македонија!

Без млади Македонија нема иднина!


Претходно Како се манипулираат младите од ДПНЕ да аплаудираат и скандираат на Мицкоски и криминалната партија ДПНЕ!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ