ДЕМОКРАТИ предлагаат ИТНА промена на Даночниот законик!

1. Намалување на ДДВ од 18 на 6 проценти!
2. Да не се плаќа данок на сите основните прехрамбени производи и лекови!
3. Да се воведе прогресивен данок (што повеќе физичко или правно лице заработува нет профит, поголем данок да се плаќа)!
4. Да се укине Мој ДДВ (најголема измислена измама од властите со сиромашните граѓани)!

Претходно ДЕМОКРАТИ предлагаат ИТНО донесување на закон за потекло на имотот!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ