ДЕМОКРАТИ предлагаат ИТНО донесување на закон за потекло на имотот!

ДЕМОКРАТИ предлагаат ИТНО донесување на закон за потекло на имотот и конфискација на истиот ако е стекнат на криминален начин!

Претходно Бизнисот ја обвини владата за иселувањето на младите!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ