Како се манипулираат младите од ДПНЕ да аплаудираат и скандираат на Мицкоски и криминалната партија ДПНЕ!

ДЕМОКРАТИ Ве советуваат како млади и неискусни луѓе да бегате што побрзо и подалеку од криминалната партија ДПНЕ, пред да ви ги уништат животите и нашата убава Македонија!

Претходно Протест во Велес, против срамната одлуката на Уставниот суд!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ