НАРОДОТ, ИСТОРИСКИ, СЕКОГАШ ГО ПОБЕДУВА ЗЛОТО!

НАРОДЕ, ПРИДИЖЕТЕ НИ СЕ ВО БОРБАТА ПРОТИВ ЗЛОСТОРНИЧКИТЕ КРИМИНАЛНИ ПАРТИИ И НИВНИТЕ ЗЛОСТОРНИЧКИ КРИМИНАЛНИ БАНДИ, КОИ 32 ГОДИНИ ЈА ОГРАБУВААТ, УНИШТУВААТ И РАЗНЕБИТУВААТ МАКЕДОНИЈА И НАРОДОТ!

МОЌТА Е ВО НАРОДОТ, А НЕ ВО ПОЛИТИЧКИТЕ ЗЛОСТОРНИЧКИ КРИМИНАЛНИ БАНДИ!

БОРБАТА ОТПОЧНА ЗА СПАС НА МАКЕДОНИЈА!

Претходно Непријателска Бугарија!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ