Протест во Велес, против срамната одлуката на Уставниот суд!

Протест во Велес, против срамната одлуката на Уставниот суд за АСТРОНОМСКОТО покачување на платите на функционерите!

П. С. Следува видео од протестот!

Претходно Поткуп на медиумите со народни пари за маркетинг на сопствените политики!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ