Актуелен член на ДПМНЕ и советник во општина Илинден узурпира државно земјиште во Село Кадино!

Повикуваме истиот да си поднесе оставка од функцијата и да не го узурпира државното земјиште!

Институциите веднаш да ги превземат потребните мерки!

Претходно ДЕМОКРАТИ бараат ИТНО донесување на закон да не’ застаруваат криминалните дела!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ