Ненародната Влада две години нема поднесено извештај за незината работата!

Ненародната Влада од 2020 и 2021 година нема објавено годишни извештаи за незината работата и тајни остануваат документите усвоени на седниците спрема Институтот за европска политика.

Исто така ЕПИ во својот извештај наведува дека во последните две години ниту едно министерство или државна институција не објавува извештаи за спроводените јавни набавки.

Не е ни чудо што граѓаните не му веруваат на ова ненародна Влада, министерствата, министрите и државните институции и со право мисли дека се бават со тежок криминал и корупција!

Претходно Јавното Обвинителсто ИТНО да поднесе кривична пријава против Рамиз Мерко и неговите соучесници и да ги приведи!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ