ДЕМОКРАТИ, се против носење на Законот за родова еднаквост и Законот за матична евиденција!

Го поддржуваат Сенародниот собир кој го организира
Светиот архијерејки синод на Македонската Православна Црква – Охридска Архиепископија, против носење на Законот за родова еднаквост и Законот за матична евиденција, кој ќе се одржи во четврток пред Соборниот храм „Св. Климент Охридски“ во Скопје, 29.06.2023г. од 18.00 часот

ДЕМОКРАТИ, се против носење на Законот за родова еднаквост и Законот за матична евиденција, кои идиотски закони се штетни за сите граѓани, а особено се штетни за децата и жените!

ДЕМОКРАТИ го повикуваат НАРОДОТ масовно да излезе на Сенародниот собир и да им покажиме на властите дека сме против овие идиотски закони, кои се штетни за сите граѓани, а особено се штетни за децата и жените!

Претходно ГРАЃАНИТЕ НА ВЛАСТ!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ