ИТНО ЈО да го истражува потеклото на парите на овие млади луѓе кои се сопственици на бизниси и купуваат огромни објекти!

Додека нашите деца и внуци стануваат посиромашни и се приморани да бегаат во странство за подобар живот, децата и внуците на функционерите се богатат преку ноќ и живеат раскошен расипнички живот на сметка на сите нас

ДЕМОКРАТИ бараат ИТНО од ЈО да го истражува потеклото на парите на овие млади луѓе кои се сопственици на бизниси и купуваат огромни објекти!

ДЕМОКРАТИ го повикуваат народот да ни се придружи во борбата за спас на нашите деца, внуци и фамилии!

ДОСТА Е, ВРЕМЕ Е ЗА ПОЛИТИЧКА РЕВОЛУЦИЈА ЗА СПАС НА МАКЕДОНИЈА!


Претходно Внукот на Али Ахмети го купи трговскиот центар Соравиа во Скопје!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ