Проследете Го Говорот На Госпоѓа Дијана Налоска Данчиќ-против срамната одлука на Уставен суд за АСТРОНОМСКОТО покачување на платите на функционерите

Претходно За жал, младиот Кристијан Коцев почина!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ