Уништи го образованието, за да ја уништиш државата и народот!

Образованието е во тотален колапс, благодарение на триесет и две годишното владеење на криминалните партии на СДС-ДПНЕ-ДУИ и нивните злосторнички криминални банди!

Време е народе да им кажеме СТОП на УНИШТУВАЧИТЕ на образованието, македонската држава и иднината на нашите деца и внуци!


Претходно ИТНО ЈО да го истражува потеклото на парите на овие млади луѓе кои се сопственици на бизниси и купуваат огромни објекти!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ