Срамота невидена е што Александар го нема добиено своето заслужено место во структурите на МВР!

Поддршка од нас ДЕМОКРАТИ за најдобриот студент на Факултетот за Безбедност господинот Александар Стојановиќ со просек 9.93!

Срамота невидена е што Александар го нема добиено своето заслужено место во структурите на МВР!

Го повикуваме министерот Oliver Spasovski да ни даде одговор по кој основ Александар Стојановиќ е одбиен за вработување во МВР?

Очекуваме одговор од министерот во најбрз можен рок!!!

ДОСТА Е!!!!

Претходно ДЕМОКРАТИ, се против носење на Законот за родова еднаквост и Законот за матична евиденција!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ