ДЕМОКРАТИ им го честита големиот празник Курбан Бајрам на граѓанте од исламсика вероисповед!

Од мое име и името на политичката партија ДЕМОКРАТИ им го
честитам
големиот празник Курбан Бајрам на граѓаните од исламска вероисповед во Македонија и во светот, а исто така им го
честитам
празникот на поглаварот на Исламската верска заедница, реис-ул-улема хаџи хфз. Шаќир ефенди Фетаху и на сите членовите на Ријасетот и муфтиите.

Ви посакувам многу здравје, среќа, благодет, мир и успех во животот!

Празникот Курбан Бајрам нека не сплоти сите граѓани независно од вера и националност, да имаме соживот и взаемно почитување и да креираме функционална држава за доброто на сите граѓани!

Честит Курбан Бајрам!

Претходно Разбуди се македонски народе!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ