Говорот на господинот Борче Божиновски за време на протестот против срамната одлука на Уставен суд!

Проследете го говорот на господинот Борче Божиновски за време на протестот против срамната одлука на Уставен суд за АСТРОНОМСКОТО покачување на платите на функционерите!

Претходно ДЕМОКРАТИ им ја даваат целосната поддршка на МПЦ против предлог Законот за родова еднаквост и матична евиденција!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ