Говорот на господинот Илија Блажевски против АСТРОНОМСКОТО покачување на платите на функционерите!

Проследете го говорот на господинот Илија Блажевски за време на протестот против срамната одлука на Уставен суд за АСТРОНОМСКОТО покачување на платите на функционерите!

Претходно ПРОТЕСТ ПРОТИВ АСТРОНОМСКОТО ПОКАЧУВАЊЕ НА ПЛАТИТЕ НА ФУНКЦИОНЕРИТЕ ВО КОЧАНИ!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ