ДЕМОКРАТИ им ја даваат целосната поддршка на МПЦ против предлог Законот за родова еднаквост и матична евиденција!

ДЕМОКРАТИ им ја даваат целосната поддршка на МПЦ за протестот против предлог Законот за родова еднаквост и матична евиденција!

ДОСТА Е!

Претходно Говорот на господинот Илија Блажевски против АСТРОНОМСКОТО покачување на платите на функционерите!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ