Поддршка за Јавното Обвинителството од ДЕМОКРАТИ!

Порано или покасно политичките злосторнички криминални банди од редовите на СДС-ДПНЕ-ДУИ и нивните полтронски приврзоци кривично ќе ги прогонуваме, а украдениот имот ќе им го конфискуваме!

Поддршка за Јавното Обвинителството од ДЕМОКРАТИ!


Претходно Проследете го говорот на Светлана Стевановска за време на протестот во Штип!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ