Проследете Го Говорот На Господинот Ѓорѓи Велјанов За Време На Протестот Во Штип

Проследете го говорот на господинот Ѓорѓи Велјанов за време на протестот против срамната одлука на Уставен суд за АСТРОНОМСКОТО покачување на платите на функционерите!

Претходно Говорот на господинот Борче Божиновски за време на протестот против срамната одлука на Уставен суд!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ