Протест во Кочани, против срамната одлуката на Уставниот суд!

Протест во Кочани, против срамната одлуката на Уставниот суд за АСТРОНОМСКОТО покачување на платите на функционерите!

П. С. Следува видео од протестот

Претходно Злосторничката партија ДПМНЕ во населба Драчево, именувана онака баш како што и прилега!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ