Дали институциите ќе го истражат имотот на Али Ахмети?

Се додека се на власт криминалните партии на СДС-ДПНЕ-ДУИ, се дотогаш политичкиот и стопанскиот криминал, митото и корупцијата ќе царува во Македонија!

Претходно ВЕЧЕРВА ВО КОЧАНИ ДЕМОКРАТИ ОДРЖАА МИРЕН ПРОТЕСТ ПРОТИВ ЗГОЛЕМУВАЊЕТО НА ПЛАТИТЕ НА ФУНКЦИОНЕРИТЕ!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ