ДЕМОКРАТИ им го честитаат Денот на независноста, Четврти јули, на Соединетите Американски Држави!

ДЕМОКРАТИ им го честитаат Денот на независноста, Четврти јули, на Соединетите Американски Држави и им посакувам на американските граѓани многу здравје, среќа, берикет, љубов и успех во животот.

ДЕМОКРАТИ ќе се залагаат за успешна соработка со САД, за доброто на македонските и америчките граѓани!

Претходно Дали институциите ќе го истражат имотот на Али Ахмети?

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ