ДЕМОКРАТИ на народот на Македонија им го честитаат 4 јули ДЕНОТ НА БОРЕЦОТ!

Борбата мораме да ја продолжиме против политичките злосторнички криминални банди кои владеат 32 години и ни ја пљачкаат, уништуваат и разнебитуваат Македонија и нашиот напатен народ!

БОРБАТА ОТПОЧНА ЗА СПАС НА МАКЕДОНИЈА, НАШИТЕ ДЕЦА, ВНУЦИ И СОГРАЃАНИ!!!

Претходно ДЕМОКРАТИ им го честитаат Денот на независноста, Четврти јули, на Соединетите Американски Држави!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ