Проследете го говорот на господинот Ѓорѓи Велјанов за време на протестот во Штип!

Проследете го говорот на господинот Ѓорѓи Велјанов за време на протестот во Штип против срамната одлука на Уставен суд за АСТРОНОМСКОТО покачување на платите на функционерите!

Претходно Проследете го говорот на господинот Борче Божиновски за време на протестот во Штип!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ