ДЕМОКРАТИ ги повикуваат граѓаните на ОПШТОНАРОДЕН ПРОТЕСТ против криминалот и корупцијата!

ДЕМОКРАТИ ги повикуваат граѓаните на ОПШТОНАРОДЕН ПРОТЕСТ против криминалот и корупцијата, кој ќе се одржи во Скопје, пред Владата на Македонија на 16-07-2023 година, недела, во 19 часот!

За жал, криминалот и корупцијата ја уништува македонската држава, го осиромашува народот и ги уништува животите на нашите деца, внуци, фамилии и сограѓани!

32 години криминалот и корупцијата е креиран, поддржуван, потикнуван и спроведуван од владеачките криминални партии на СДС-ДПНЕ-ДУИ, нивните полтронски приврзоци и нивните злосторнички криминални банди!

Претходно МАКЕДОНКА И ДЕЦАТА!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ