Масовното иселување на граѓаните го доведува во прашање опстанокот на македонската држава!

500.000 граѓани се иселиле од државата според последниот извештај на Светска банка за „Миграција и одлив на мозоци“. За жал, нашата држава се вбројува во првите 20 земји во светот со најголема емиграција во странство.

Ова масовно иселување и уништување на државата е последица на криминалниот политички систем кој владее 32 години и е креиран и поддржуван од криминалните политички партии на СДС-ДПНЕ-ДУИ и нивните злосторнички криминални банди!

Ако не го спречиме понатамошното масовно иселување – протерување на работоспособното население од Македонија, за жал, ќе се доведе во прашање опстанокот на македонската држава!

ДЕМОКРАТИ, со НАРОДОТ, ја отпочнаа борбата за спас на Македонија, се борат против гореспоменатите криминални политички партии и нивните злосторнички криминални банди, што побрзо да ги турнеме од власт!

ДОСТА Е!

Македонија вечна!!!


Претходно Проблемот со уличното осветлување на Ул. ,,Речиште” во С.Драчево и понатаму не се решава на долг план!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ