Продолжува циркузот во Судскиот совет!

Проследете го видеото и ќе видите какви судии се поставуваат во Судски совет и кој ќе дели ,,правда – неправда”!

Претходно Ја поздравуваме одлуката на судот да ги осуди функционерите на ДУИ!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ