СТОП ЗА ,,РУДНИЦИТЕ НА СМРТТА”!

ДЕМОКРАТИ им ја даваат целосната поддршка на граѓанскиот собир против ,,РУДНИЦИТЕ НА СМРТТА”, кој ќе се одржи денес, сабота, 15-07-2023, во Струмица!

Поважно ни е здрава животна средина, него експлотација на злато, еколошки уништена животна средина и уништени човечки животи во струмичкиот регион!

Претходно Продолжува циркузот во Судскиот совет!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ