Ја поздравуваме одлуката на судот да ги осуди функционерите на ДУИ!

Ја поздравуваме и поддржуваме одлуката на судот да ги осуди функционерите на ДУИ за спроведување на криминални избори!

ДЕМОКРАТИ, заедно со НАРОДОТ, ќе им стават крај на политичките злосторнички криминални банди од редовите на криминалните партии на СДС-ДПНЕ-ДУИ и нивните полтронски приврзоци, кои 32 години ја пљачкаат, уништуваат и разнебитуваат македонската држава и народот!

Борбата отпочна за спас на Македонија!

Претходно Масовното иселување на граѓаните го доведува во прашање опстанокот на македонската држава!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ