Бугарија ја краде македонската историја!

Бугарија ја краде македонската историја и е непријател на македонскиот народ и Македонија со децении!

ИТНО прекин на преговорите со Бугарија и распуштање на срамната историска комисија!

Македонија вечна!


Претходно ДЕМОКРАТИ најостро го осудуваат сквернавењето на споменикот на македонскиот херој Горан Стојменовиќ!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ