Го поддржуваме протестот на Дијабетичарите!

ДЕМОКРАТИ го поддржуваат протестот на Дијабетичарите, кој ќе се одржи утре, петок 21-07-2023, во 19 часот, пред Министерството за здравство во Скопје!


Претходно БОЛКА!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ