ДЕМОКРАТИ во блиска иднина ќе ги прогонува сите политички и стопански криминалци и ќе им конфискува се што украле, дури од дедо прадедо!

Благодарност до САД и американската амбасадорка госпоѓа Агелер што се борат против криминалот и корупцијата во Македонија!


Претходно Го поддржуваме протестот на Дијабетичарите!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ