ДЕМОКРАТИ најостро го осудуваат сквернавењето на споменикот на македонскиот херој Горан Стојменовиќ!

ДЕМОКРАТИ најостро го осудуваат сквернавењето на споменикот на македонскиот херој Горан Стојменовиќ кој загината во борбата против терористите од Косово во Диво Насеље, Куманово, како и на иконите кои се поставен во паркот во Инџиково.

Овој психопатски чин е сторен на нашиот светол македонски празник Илинден.

ДЕМОКРАТИ најостро го осудуваат овој психопатски чин и бараме од Министерството за Внатрешни работи ИТНО да го открие сторителот/лите и кривично да бидат прогонувани!

Претходно ДЕМОКРАТИ ви го честитаат Илинден, 120 годишнината од ИЛИНДЕНСКОТО ВОСТАНИЕ!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ