За доброто на сите вас

Со емоции на сочуство до сите ранливи групи на пациенти со хронични заболувања, водени од поривот да помогниме и го дадеме нашиот допринос како ДЕМОКРАТИ.

Ние сме со вас во сите битки пред институциите на системот.

Сочуствуваме со вас и молиме за лек.

Пуштаме апел за поддршка и помош на сите засегнати болни.

Зборуваме гласно и јасно, велиме СТОП за криминалниот здравствен систем, а зборовите одекнуваат до небеса.

Лелекот и пискотот на хронично болните и измачените на 30-07-2023, недела, во 19 часот, пред Собрание ќе ечи, молбите човечки животи да не одат на небеса ги праќаме низ летот на птиците, посакуваме леснина, квалитетен живот без тормозења и стравови од немање лек.

Квалитетен и сигурен живот за сите мислат и сакаат ДЕМОКРАТИ.

Претходно Каде заглави новата позитивна листа на лекови?

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ