КОИ СЕ ЛАЖНИТЕ МАКЕДОНСКИ ПАТРИОТИ?

Сите кои беа на власт во Македонија во последните триесет и три години, ја крадеа, уништува и разнебитуваа Македонија!

Никогаш да не се заборават злоделата на СДС-ДПНЕ-ДУИ, нивните полтронски приврзоци и нивните злосторнички криминални банди!

Претходно НАРОДЕ, слушнете како храбар Македонец ја кажува вистината за криминалните партии на СДС-ДПНЕ-ДУИ!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ