Македонијо не’ ги заборавај Македонците во Албанија, Бугарија, Грција и каде да се по светот!

„Ние веруваме дека и во Македонија има многу проблеми за решавање и веруваме дека можеби македонската држава и не може многу ни помогне но никако не смее да нѐ заборави. Затоа што ако нѐ заборави нашата Македонија тогаш некој друг сигурно ќе ни се приближи“ со очи полни надеж ни ја пренесува најважната порака на Македонците во Пустец, професорот Стојановски.

Претходно Говорот на Ѓорѓи Велјанов на протестот пред Собрание, против криминалниот здравствен систем!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ