Почитуван народе на Македонија!

Само со борба можеме да го уништиме политичкиот криминален систем кој што ја уништува Македонија и нашите животи триесет и три години, а креира раскошен расипнички живот за политичките злосторнички криминални банди!

Само со борба можеме да се спасиме од злосторничките криминални банди и нивните криминални парти!

Само НАРОДОТ и ДЕМОКРАТИ можат да ја спасат Македонија, нашите деца, внуци и сограѓани од понатамошно уништување!!!

Претходно Протест на ДЕМОКРАТИ против организираниот криминал и корупција пред Владата на Македонија!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ