Продолжува непотизмот во судството!

Судовите низ Македонија ќе вработуваат нови судии, синови, ќерки и роднини на политичари и судии.

За жал, продолжува непотизмот во судството и можноста политичарите и судиите кои се занимавале со криминални дејствија, никогаш да не’ бидат кривично прогонувани!


Претходно Нема пари за лицата со дијабет (шеќерна болест), а има пари за 78% покачување на платите на финкционерите!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ