Говорот на Светлана Стевановска на протестот пред Собрание против криминалниот здравствен систем

Проследете го говорот на Светлана Стевановска, одржан за време на протестот пред Собрание, против криминалниот здравствен систем!

Претходно За доброто на сите вас

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ