Проследете го говорот на господинот Ѓорѓи Велјанов на протестот против организираниот криминал и корупција!

Претходно ДЕМОКРАТИ во блиска иднина ќе ги прогонува сите политички и стопански криминалци и ќе им конфискува се што украле, дури од дедо прадедо!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ