ИТНА ПРОМЕНА НА КРИМИНАЛНИОТ ИЗБОРЕН ЗАКОНИК И ВОДЕДУВАЊЕ НА ОТВОРЕНИТЕ ЛИСТИ!

Единствен спас да изградиме врвно здравство и да си ја спасиме Македонија е ИТНА ПРОМЕНА НА КРИМИНАЛНИОТ ИЗБОРЕН ЗАКОНИК И ВОДЕДУВАЊЕ НА ОТВОРЕНИТЕ ЛИСТИ!

Претходно СЕ СЛУЧИ И ТОА, ДОЖИВЕАВМЕ ЗА ЖАЛ И ПЕНЗИОНЕРИТЕ ДА ПРОТЕСТИРААТ СО ОВАА НЕНАРОДНА ВЛАСТ!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ