Како не ви е срам да не ги поддржувате сиромашните пензионери!

Како не ви е срам да излезете јавно на телевизијата, да манипулирате и да не’ ги поддржувате сиромашните пензионери кои протестираат по улици за подобар живот “претседателке”!

ДЕМОКРАТИ ве прашуваат кои интереси ги застапувате ,,претседателке” на Сојузот на Здруженија на Пензионерите на Македонија Станка Трајкова?

Наместо да ги повикате сите пензионери и граѓани да ги поддржат протестите на сиромашните пензионери, вие ја манипулирате јавноста и пензионерите по медиумите!

Засрамете се и ИТНО да поднесете оставка!!!


Претходно Триесет и три годишното владеење на политичките криминални банди креираа армија на сиромашни граѓани!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ