Триесет и три годишното владеење на политичките криминални банди креираа армија на сиромашни граѓани!

Према податоците на Сојузот на Синдикатите на Македонија на четиричлено семејство му биле потребни 48.620 илјади денари во месец јули да преживее.

ДЕМОКРАТИ ја прашуваат Владата да ни каже колку семејства имаат примања од 48.620 илјади денари месечни во Македонија?

ДЕМОКРАТИ повеќе пати ја осудуваат оваа идиотска манипулација од страна на Владата со терминот просечнз плата.

Терминот просечна плата се користи од страна на ова ненародна Владата, а исто и од предходните Влади, да ги манипулира сиромашните граѓани, дека економската состојба во државата се подобрува и граѓаните живеат подобар живот и покрај тоа што повеќе осиромашуваат и живет помизерен живот со секој изминат ден!

#СТОПЗАСИРОМАШТИЈАТА!


Претходно Никогаш да не се заборави масакрот кај Карпалак!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ