ДЕМОКРАТИ СЕ БОРАТ ЗА ДОСТОИНСТВЕН ЖИВОТ НА ПЕНЗИОНЕРИТЕ!

ДЕМОКРАТИ им ја даваат целосната поддршка на протестите на пензионерите!

Подобри денови доаѓаат за пензионерите со ДЕМОКРАТИ!

Претходно Протест на Демократи пред Собранието на Македонија против Бугарскиот политички геноцид врз Македонија и македонскиот народ!

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Адреса:

ул. Борис Траjковски 24 - 1/2, Скопје 1000

Сите права задржани © 2023 ДЕМОКРАТИ